ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΥΠΑΝΤΡΗ ΜΗΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ........
ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ, ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ.ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ.......
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΖΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΣΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ..

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΣΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΠΟΣΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΟ ΚΟΣΜΟ ΖΟΥΜΕ.
ΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΤΟΟΟΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΛΕΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΡΩΤΑΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ Ή ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΣΟΥ.ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ..
ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ,Η ΛΕΞΗ ΕΞΩΓΑΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ!ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ... ΣΥΝΘΕΤΗ ΛΕΞΗ...(ΕΚΤΟΣ+ΓΑΜΟΥ)ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΗ..ΤΟΣΟ ΚΡΥΑ..ΤΟΣΟ ΒΑΡΙΑ..
ΑΛΗΘΕΙΑ...ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΚΡΥΑ..ΟΤΑΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΠΛΗΓΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ;;
ΤΕΛΙΚΑ Ο ΓΑΜΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ;ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΑΜΟΣ;;

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΙΛΟΥΝ!!!


Έρευνα του πανεπιστημίου George Mason δείχνει ότι σχεδόν 8 στα 10 παιδιά προσχολικής ηλικίας που παραμιλούν ενώ παίζουν έχουν ίδιες ή και καλύτερες επιδόσεις σε τεστ δεξιοτήτων από τα «σιωπηλά» παιδιά.
Η «περίεργη» συνήθεια των παιδιών ηλικίας 2 έως 5 ετών έχει σημαντικά οφέλη στη διαδικασία κοινωνικοποίησής τους καθώς βελτιώνουν την επικοινωνιακή τους δεξιότητα. Ταυτόχρονα είναι μια σημαντική περίοδος για τη ζωή τους καθώς η ενσωμάτωση του λόγου και της γλώσσας τα διαμορφώνει ως ανθρώπινα όντα.
Οφέλη και για τα παιδιά με προβλήματα συμπεριφοράς
Τα παιδιά με προβλήματα συμπεριφοράς, όπως διάσπαση προσοχής και υπερκινητικότητα, συνηθίζουν να μιλούν στον εαυτό τους πιο συχνά. Σύμφωνα με την έρευνα, που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση «Early Childhood Quarterly», αυτή η συνήθεια μπορεί να τα βοηθήσει στην ανάπτυξή τους γι’ αυτό και οι ειδικοί συστήνουν στους δασκάλους να είναι πιο ανεκτικοί σε αυτή τους τη συνήθεια.
Ο επικεφαλής της μελέτης, Άνταμ Γουίνσλερ, διεξήγαγε και την πρώτη έρευνα για τα αυτιστικά παιδιά που μιλούν στον εαυτό τους και διαπίστωσε ότι όσα παραμιλούσαν δυνατά βελτίωσαν τις επιδόσεις τους στα τεστ δεξιοτήτων. 

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα κυρίες/κύριοι,
    Πρέπει να χρηματοδοτήσετε ένα σημαντικό πρόγραμμα, ή ψάχνετε τη χρηματοδότηση για να χτίσετε ή να αγοράσετε το σπίτι σας; Μην κάνεις άλλες ερωτήσεις. Σας προσφέρουμε τα δάνεια ακίνητων περιουσιών, τα δάνεια αυτοκινήτων και τα προσωπικά δάνεια για να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

    E-Mail: v.zacharias87@gmail.com

    Σας ευχαριστούμε για την επιλογή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή